Slipjesmarkt opFleuren met nieuwe verkoper
Like 0

Slipjesmarkt opFleuren met nieuwe verkoper

Hallo daar! ?

Hopelijk hebben jullie een fijne kerst gehad. Ik wel, er zijn veel cadeautjes uitgepakt… haha 🙂 Hebben jullie leuke cadeautjes of verassingen gekregen? Ik ben best benieuwd eigenlijk… let me know!

Vele van jullie zullen vast denken: ”Hmmm.. Fleur? Daar heb ik nog niet eerder van gehoord!”

Dat klopt! Ik ben nieuw op de site en ik kom mij even voorstellen. Ik ben Fleur, een 19 jarige blonde studente uit Nijmegen. Ik ben een echte stoeipoes, dus toen ik dit tegenkwam, vond ik dit zo ontzettend geil, dat ik dacht: dit wil ik ook! En wees nou eerlijk, er is haast geen betere manier om het nieuwe jaar te beginnen dan met het delen van je passies, of niet soms? ?

Ik ben de hele komende week nog vrij, dus mocht jij een leuke opdracht voor mij hebben, dan weet jij hopelijk mij te vinden! Misschien kan ik jou ook een fijn begin van het nieuwe jaar bezorgen. Morgen zal ik mijn eerste advertenties online zetten 🙂

Heel veel plezier morgenavond, laat het vocht rijkelijk vloeien en maak er een knallend uiteinde van! Ik blijf zelf lekker thuis, de buren zijn niet thuis dus hoef ik niet bescheiden te feesten haha.

Liefs x Fleur

Geef een antwoord