2017, een nieuw jaar met nieuwe kansen…
1 0

2017, een nieuw jaar met nieuwe kansen…

2017, een nieuw jaar met nieuwe kansen 😉

Normaal doe ik niet echt aan goede voornemens, maar 2017 gaat een jaar voor mij worden waar ik meer aan mezelf ga werken. Ik ben van plan om weer lekker bijna dagelijks in mijn eigen sportruimte (klein slaapkamertje XD) te gaan sporten. Lekker cardio maar ook krachttraining om alles goed in shape te houden.
Niet dat ik het echt nodig ben, maar sporten is erg gezond en ook goed voor je conditie.
Mijn conditie is vergelijkbaar met een dood paard op dit moment 😛 haha.

Ook ben ik van plan om het nieuwe jaar meer fotosetjes en filmpjes aan te bieden welke van hele mooie en grote kwaliteit zijn! Ik leen daarvoor een professionele camera maar met de tijd wil ik zelf zo’n camera kopen zodat ik niet afhankelijk ben. Zullen we afspreken dat er elke week een nieuw fotosetje of filmpje online staat? 😉 Ook maak ik custom foto’s en filmpjes op verzoek zodat ze helemaal naar jouw wensen zijn en eventueel met je naam erbij afgebeeld.

Voor de liefhebbers van kinky opdrachtjes…binnenkort zal ik weer veel nieuwe opdrachtjes plaatsen op de site. Wegens gezondheidsproblemen van mijn ouders was ik hier de laatste tijd niet aan toe gekomen. Maar ze komen weer!! 🙂 Ook kinky (solo) foto’s en filmpjes komen er ook aan. Leuk he 😉

Wat ga jij veranderen in het nieuwe jaar?

 

Liefs Michelle

Geef een antwoord