Tevredenheidsgarantie

Bij Slipjesmarkt willen we dat jij 100% tevreden bent met je aankoop.
Als een verkoper de afspraken niet nakomt, staan wij garant voor een volledige vergoeding.
Verkopers die slecht leveren of niet reageren, worden door Slipjesmarkt verwijderd.
Zo blijven alleen nog de meest betrouwbare verkopers over.

Geen nep-profielen

Alle verkopers zijn geverifieerd d.m.v. paspoortcontrole zodat er geen fake-profielen zijn. Iedereen is minimaal 18 jaar oud.

Er zijn helaas ook veel neppe aanbieders en oplichters actief.
Op de bekende marktplaats en adverteer sites zijn is gebleken dat personen soms dagelijks hun naam veranderen en steeds nieuwe afbeeldingen van internet plukken om jou (de bezoeker) voor de gek te houden.
Vaak zijn het creatieve mensen die d.m.v. mooie foto’s ervoor zorgen dat mensen hier snel in trappen en iets willen bestellen.

Deze neppe aanbieders weten dat niet veel mensen aangifte zullen doen uit schaamte voor oplichting na aankoop van een gedragen slipje.
Wij adviseren om geen geld over te maken via PayPal omdat je zonder gegevens op te geven al een PayPal account kunt aanmaken.

Slipjesmarkt biedt jou 100% zekerheid dat jij je product ontvangt, of anders je geld terug krijgt.
Bij Slipjesmarkt betaal je aan Slipjesmarkt (handelend onder de naam  voor anonimiteit). Wij handelen het verder met de verkoper af.
Het kan zijn dat de verkoper het druk heeft met een andere bestelling. Wacht daarom eerst geduldig af.

Gecontroleerde verkopers

Het komt regelmatig voor dat een verkoper zegt een verpleegkundige te zijn, of bij een vliegvaartmaatschappij werkt. Verkopers met een VERIFIED badge zijn gecontroleerd op hun beroep. Zo weet je zeker dat de mooie verhalen niet alleen mooie verhalen zijn.

Gecontroleerde verkopers gedragen slipjes