Word verkoper bij Slipjesmarkt

Verdien geld met je gedragen slipjes

Je account bevat je verkoopnaam. Je blijft verder volledig anoniem. Beheer je winkel en plaats zoveel producten als je wilt. Reageer op verzoekjes (requests) van bezoekers en ontvang productvragen van klanten. Niemand ziet jouw gegevens. Slipjesmarkt betaalt jou uit.

Anoniem gedragen slipjes verkopen

Iedereen, woonachtig in Nederland en België, vanaf (18+) mag zich aanmelden om verkoper te worden bij Slipjesmarkt.

Welke gegevens kunnen bezoekers van mij zien?

Bezoekers die iets kopen via Slipjesmarkt ontvangen geen persoonlijke gegevens van jou. Ze zien alleen jouw verkoopnaam.

Op welke manieren kunnen de klanten bij mij afrekenen?

Klanten kunnen producten bestellen en betalen met o.a. iDEAL, Boncontact MisterCash en Paysafecard.

Welke gegevens komen op mijn bankafschrift te staan?

Alle verdiensten worden discreet (betaling op naam van internetonderneming) aan jou uitbetaald. Jouw verkoopnaam of de naam Slipjesmarkt wordt niet vermeld op je bankafschrift.

Hoe lang duurt het aanmeldproces?

Zodra alle benodigde gegevens zijn ingevuld, hoeven wij het alleen nog te controleren. Wij controleren wel streng of iemand eerlijk is geweest bij het verstrekken van gegevens en informatie.

Naar wie wij op zoek zijn

Slipjesmarkt zoekt verkopers die weten hoe ze met klanten en klantgegevens moeten omgaan. Wij bieden alle informatie over hoe je te werk moet gaan, van verkopen tot het afhandelen van bestellingen. Ben jij een eerlijke verkoper die alle bestellingen eerlijk (volledige draagtijd) afhandelt en bij elke bestelling steeds weer opnieuw goed kijkt waar het naartoe moet worden verzonden? Lees jij alle informatie die aan jou verstrekt wordt goed door zodat je weet wat er van jou verlangt wordt? Stel jij vragen als je iets niet weet en neem jij geen gokjes als het gaat om de privacy van de klant? Dan ben jij waar wij naar op zoek zijn.

Wanneer je kunt beginnen

Lees dan de informatie goed bij het aanmelden goed door en vul alle velden naar waarheid in. Wij raden aan om de winkelbeschrijving op eigen originele wijze in te vullen. Nadat het formulier is ingestuurd, ontvang je per e-mail verdere instructies om de aanmelding te voltooien. Dit zijn o.a. een (afgeschermde kopie van je gegevens (wordt nader uitgelegd) en we vragen een eenmalige betaling voor het controleren en activeren van je verkoopaccount. Het controleren van alle gegevens is een tijdrovend proces. Nadat je gegevens zijn geverifieerd, ontvang je een bevestiging en kun je meteen aan de slag!

Word verkoper op Slipjesmarkt

Wij behouden ons het recht om een aanmelding af te wijzen. We zullen aanmeldkosten restitueren, tenzij de aanmelding is afgewezen i.v.m. het niet eerlijk verstrekken van (persoons)gegevens, bij gebruik van fake afbeeldingen (alle foto's die niet van jou zijn) of als je naderhand in strijd bent geweest met de voorwaarden voor verkopers, registratievoorwaarden of de beleidsregels.

Om je verkoopaccount te controleren en in te stellen rekenen wij € 14,95.
We vragen je gegevens te verifiëren d.m.v. een (afgeschermde) kopie van je ID + bankpas.


Het aanmeldformulier wordt zichtbaar als je ingelogd bent.

Mijn account