Privacyverklaring

Via de website van Slipjesmarkt worden persoonsgegevens verwerkt.
Denk hierbij aan de informatie die je opgeeft bij bestellen of je e-mailadres wanneer je het contactformulier invult. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) stelt. Wij hebben diverse beveiligingsmaatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen en we eisen dit ook van onze verkopers die in jouw opdracht persoonsgegevens verwerken nadat je een bestelling hebt geplaatst.

Indien gebruikersgegevens zijn geanonimiseerd, of geaggregeerd dan kunnen deze gegevens niet gebruikt worden om een persoon te identificeren en zijn hierdoor niet te classificeren als persoonsgegevens. We doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden.

Slipjesmarkt kan dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen. Wij raden je dan ook aan deze regelmatig te lezen. De wijzigingen zullen na publicatie onmiddellijk van kracht zijn. Slipjesmarkt is een handelsnaam van Sheepmedia, gevestigd aan Molenstraat 20, 7551DC, Hengelo, KvK: 64435814, en is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Op onze website hebben gebruikers de mogelijkheid om advertenties en andere gegevens met andere gebruikers te delen, waardoor deze gedeelde informatie voor andere gebruikers toegankelijk wordt. Wij raden je daarom aan om goed na te denken over de manier waarop je gegevens met anderen deelt. Hoewel wij altijd controleren op de inhoud die gedeeld wordt, ben je zelf verantwoordelijk voor de gegevens die je deelt via onze website en daardoor kunnen wij de privacy of veiligheid van de door jou gedeelde gegevens met andere gebruikers dan ook niet garanderen.

Wij raden je sterk aan om, indien je onze website bezoekt vanaf een gedeelde computer of een computer in een internetcafé, na elke sessie uit te loggen. Wanneer je niet wilt dat de gedeelde computer jou en/of jouw gegevens onthoudt, dan zul je de cookies en/of de geschiedenis van het bezoek aan onze website moeten verwijderen. Houd er ook rekening mee dat openbare computers een keylogger kan bevatten. Met een keylogger kan een beheerder alle toetsaanslagen terugzien en zo jouw inloggegevens achterhalen. Het meest vertrouwde is altijd via je eigen apparaten, op je eigen netwerk in te loggen.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wij verzamelen de volgende soorten persoonsgegevens:

– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– E-mailadres
– Gegevens over jouw surfgedrag
– Verwijzende URL
– Internetbrowser en apparaat type
– Locatiegegevens
– IP-adres
– Bankrekeningnummer

Verwerking van persoonsgegevens – Welk doel en op basis van welke grondslag

Je stemt ermee in dat wij jouw verzamelde persoonsgegevens (zie hierboven) kunnen gebruiken voor de volgende doeleinden:

– Om jou toegang te geven tot onze diensten
– Om contractuele afspraken met Slipjesmarkt en met verkopers mogelijk te maken
– Om contact met jou op te nemen via e-mail
– Om mogelijk verboden diensten, illegale activiteiten, fraude en inbreuken op de beveiliging te voorkomen, op te sporen en te onderzoeken.
– Om inbreuken op auteursrechten te voorkomen, op te sporen en te onderzoeken.
– Om andere diensten te verlenen indien je ons hiertoe hebt verzocht

– Jouw e-mailadres kan gebruikt worden om grote bestanden te versturen via Wetransfer. Dit gebeurt alleen met bestanden die te groot zijn voor de e-mail inbox

Daarnaast kunnen we je gegevens gebruiken bij ‘gerechtvaardigd belang’. Dat betekent dat we al onze klanten de meest optimale, persoonlijke service willen verlenen. Hierbij denken we altijd aan jouw privacy. Dit geldt voor:

– Account aanmaken
– Contact met onze klantenservice
– Persoonlijk advies
– Nieuwsbrief en e-mail
– Contact met de verkopers
– Reviews, feedback en klanttevredenheidsonderzoek
– Ontvangen van gepersonaliseerde bestanden (op bestelling)
– Verbeteren van onze beveiliging

We kunnen ook een wettelijke verplichting hebben om je gegevens te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer we fraude vermoeden. En soms heb je ons zelf toestemming gegeven om je gegevens te gebruiken, zoals wanneer je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Verstuurt een verkoper ongevraagd reclame of contactgegevens? Neem contact met ons op.

Verwerking van bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

De verkoper ontvangt jouw naam en/of adresgegevens wanneer je een bestelling plaatst.
Met deze gegevens kan de verkoper de bestelling naar je toe verzenden.
De verkoper is volledig verantwoordelijk voor de afhandeling van bestellingen, oftewel Slipjesmarkt levert de informatie en de verkoper verstuurt.
Indien er problemen of onduidelijkheden zijn over een bestelling zijn, dan raden we aan om z.s.m. contact op te nemen met Slipjesmarkt.

Beveiliging van jouw gegevens

Er zijn verschillende veiligheidsmaatregelen genomen om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wordt ontvangen op onze site. Wanneer jouw gegevens worden overdragen of ontvangen op deze website, zal altijd gebruik worden gemaakt door de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Deze website maakt gebruik van het coderingssysteem TLS (Transport Layer Security) c.q. SSL (Secure Socket Layer).

Hoe lang worden je persoonsgegevens bewaard

Slipjesmarkt.nl bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen:

– Inactieve klantenaccounts worden na ongeveer 7 jaar verwijderd.
– E-mailberichten worden meestal na 1-6 maanden verwijderd, of na ongeveer 7 jaar als deze e-mailberichten betrekking hebben op de bedrijfsvoering.
– Contactberichten worden niet op de website opgeslagen.
– Verkopers ontvangen geen gegevens van jou in hun order e-mails. De verkopers heeft alleen toegang tot deze gegevens via onze website.
– Van de Belastingdienst moet alle administratie met jouw factuur-, betaal- en bestelgegevens 7 jaar worden bewaard.
– Gegevens die worden gebruikt om fraude te voorkomen bewaren we zo lang we denken dat nodig is.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Beveiliging van jouw gegevens

Er zijn de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wordt ontvangen op onze site. Wanneer jouw gegevens worden overdragen of ontvangen op deze website, zal altijd gebruik worden gemaakt door de coderingstechnologieën die erkend worden als gangbare standaarden binnen de IT-sector. Deze website maakt gebruik van het coderingssysteem TLS (Transport Layer Security) c.q. SSL (Secure Socket Layer).

Minderjarigen

Minderjarigen mogen geen gebruik maken van deze website.

Cookies of vergelijkbare technieken

Wanneer je gebruik maakt van onze diensten, kunnen er cookies worden geplaatst.
Wij gebruiken deze cookies, om ons te helpen door jou te identificeren als gebruiker, en om je een betere gebruikerservaring op onze website te bieden. Voormeer gedetailleerde informatie over ons gebruik van deze technologieën verwijzen wij je graag naar ons Cookiebeleid.

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden

Tenzij hiertoe wettelijk verplicht, zal Slipjesmarkt op geen enkel verzoek gegevens aan derden verstrekken, tenzij de gegevens nodig zijn voor onze dienstverlening. Het betreft dan deze partijen: bezorgpartners en betaalpartners. Onze bezorgpartner moet tenslotte je bestelling afleveren op het juiste adres. In verdachte situaties zijn we wel verplicht om klantgegevens te delen met overheidsinstanties.

Onze IT-dienstverleners krijgen geen toegang tot jouw gegevens op onze website. Als er iets opgelost moet worden, dan verwijzen we deze mensen naar een externe locatie.
De partijen die toegang krijgen tot je gegevens, bijvoorbeeld de makers van een bepaalde plug-in, mogen deze alleen gebruiken om jou een dienst te leveren namens ons. Tenzij ze zelf verantwoordelijk zijn voor het verkrijgen en beschermen van je gegevens.

WeTransfer
Voor het versturen van grotere bestanden maken we gebruik van WeTransfer.
Bijvoorbeeld videofragmenten die te groot zijn om te versturen via e-mail kunnen via deze weg verzonden worden. Voor het versturen is een e-mailadres van de afzender en ontvanger gevraagd. Lees hier het privacybeleid van WeTransfer:
https://wetransfer.com/legal/privacy

 

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Ik kan niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. We raden je aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat je van deze websites gebruik maakt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Voor vragen over deze privacyverklaring, of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) je persoonsgegevens, kun je contact met opnemen via het contactformulier op deze website of via info@slipjesmarkt.nl

Om misbruik te voorkomen kan er gevraagd worden om je adequaat te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. We raden je daarom aan om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Dit privacybeleid is voor het laatst gewijzigd op 20 juli 2018.