14 februari Valentijnsdag
1 0

14 februari Valentijnsdag

Valentijnsdag de dag van de liefde…

Hey lieve mensen!

Het is weer bijna zover, morgen (14 februari) dan is het Valentijnsdag ❤️.
Een dag waarop (geheime) geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten.

Er word mij wel eens gevraagd wat ik wil hebben op deze speciale dag…
Eigenlijk helemaal niets ? maar welke vrouw houdt er nou niet van om verrast te worden met leuke spannende cadeautjes? Vooral als je na een lange dag thuis komt en ineens verrast word met cadeaus of een mooie bos rode rozen…??

Voor degene die het leuk vinden om mij te versassen met een leuk en/of spannend Valentijns cadeau ? . Ik heb een Wishlist in mijn winkeltje hier staan met allemaal items die ik leuk vind:
https://www.slipjesmarkt.nl/verkoper/michelle/?cate=424
Als bedankje krijg je van mij spannende foto’s samen met het cadeautje die ik van je heb gekregen ??.

Ook heb ik voor de liefhebber een lekkere gedragen string ? online staan die ik op Valentijnsdag draag. Het is een rode string van het merk Sapph (voor een leuk prijsje) die ik 1 dag draag en waarin ik lekker klaarkom inclusief 2 gratis foto’s en natuurlijk vacuüm geseald & discreet naar je verzonden: https://www.slipjesmarkt.nl/product/valentijns-gedragen-string/

 

Alvast een fijne spannende Valentijn!

Liefs! xxx
Michelle

Geef een antwoord