Verven met voetjes
Like 0

Verven met voetjes

Hallo lieve lezer!

Van de week had ik zin in kleur! Een nieuw kleurtje op mijn teennagels lakken, dat leek me wel weer leuk.
Donkerrood, mijn favoriete kleurtje. Mijn voeten zagen er weer prachtig uit. Nagels lakken doe ik zo vaak, ik wou ook graag iets nieuws proberen. Dus heb ik wat verf gepakt, en twee vellen papier aan elkaar getaped. Ik ging mijn allereerste Voetschilderij maken! Het leek me zo een lekker gevoel, de verf tussen mijn tenen. Dat was het ook! Eerst een beetje met een kwast, lekker kriebelen. 🙂 Daarna heb ik gewoon het hele vel vol gekliederd. Dat was echt het allerlekkerste om te doen! En met resultaat. 2 filmpjes van mijn kleurige artistieke voetjes. Die verf voelde heel lekker, daar ga ik zeker meer mee doen!

Liefs Xx
Samantha

Geef een antwoord