Tips voor je eerste keer
1 2

Tips voor je eerste keer

Ik krijg wel eens vragen van mannen die voor het eerst een gedragen slipje of gedragen sokjes kopen.
Daarom heb ik wat nuttige tips voor jullie.

Ga er niet gelijk met je neus in als je gedragen slipje of sokjes arriveren
Dit is niet lekker– tenzij je een ervaren slipjes of sokjes besteller bent.
De meeste meisjes zullen hun gedragen slipjes in een ziplock zakje of vacuüm gesealde verpakking versturen voordat het in een enveloppe gedaan word.
Ik werk zelf met een vacuüm sealer en vind dat de beste manier om mijn gedragen items vers te houden. Het is namelijk de beste oplossing om je slipje nat en romig te houden zonder dat het opgedroogd aankomt.
Alleen er is een probleempje wat ik heb ondervonden met een vacuüm sealer. Je moet het slipje even een paar minuten laten luchten voordat je hem gebruikt.
Ik heb geconstateerd dat de lucht het slipje lekker maakt en het een zoetere fijne geur geeft. Zie het als vacuüm gesealde afbakbroodjes, wanneer je de verpakking open maakt en er gelijk in gaat ruiken ruikt het niet lekker. Even laten luchten en het ruikt zoals het hoort te zijn.

Voorheen gebruikte ik ziplock zakjes voor het verzenden van mijn gedragen items. Dit is nog steeds mogelijk. De ziplock zakjes doen ook goed hun werk en houden het vers. Maar soms is het slipje droog tegen de tijd dat je ze ontvangt.

Hoe dan ook zou ik gedragen items uit een ziplock zakje ook even een klein beetje laten luchten voordat je het gebruikt.
Heb je een speciale wens zoals zonder wasmiddel gewassen, liever in een ziplock zakje verpakt of wil je dat ik een speciale activiteit in je gedragen item doe?

Link verwijderd

Mail een meisje niet plat
Een ”leuke” email met al je vragen is de beste aanpak.
Alle meisjes zijn over het algemeen drukke meiden. Velen van ons hebben andere banen, zijn druk bezig met school en andere zijn fulltime moeder. Hoe leuk we het ook vinden om de hele dag te chatten, we hebben gewoon niet genoeg tijd in een dag. Het is niet dat we niet van je houden!

Wees niet verlegen
Ik durf bijna te wedden dat een slipjes verkoper jouw vraag al eerder heeft gehoord of er niet heel gek van op kijkt. We zijn open-minded meisjes. Als we dat niet waren dan verkochten we ook niet onze slipjes…hihi. De meeste van ons zullen niet oordelen. En het ergste wat er kan gebeuren is dat je een reactie krijgt: Sorry, ik doe dat niet.

2 reacties op “Tips voor je eerste keer

  1. GHS25 zegt:

    Hé Michelle,

    Je hebt helemaal gelijk,

    Ik kan “mijn eerste keer” dat ik een gedragen slipje van jou ontving nog heel goed herinneren 😛
    De eerste keer dat ik aan het slipje rook dacht ik echt “gadverdamme wat is hier nou lekker aan!?” :P, maar toen ik het even wat later opnieuw probeerde toen vond ik het echt hemels ruiken 😛 🙂 en sinds dien ben ik ook verslaafd aan jou 😛 daarom hoop ik ook dat ik mijn laatste bestelling van jou snel mag ontvangen 🙂

Geef een antwoord