Spannend en leuk nieuws
Like 0

Spannend en leuk nieuws

Hiiii lieve allemaal,

Met dit berichtje wil ik jullie het geweldige nieuws vertellen dat ik zwanger ben! Er groeit nu alweer een paar weken een klein wondertje in mijn buik.

Het moment dat ik dacht misschien ben ik wel zwanger en besloot een test te doen. Eerst in een potje plassen en jaaaaaa hoor een dikke positive test. Ik heb een half uur met open mond zitten staren naar de 2 streepjes haha.

Gelukkig voel ik me nog steeds helemaal goed en vallen de zwangerschapskwalen mee. Mijn tepels en borsten zijn wel flink gevoelig en beginnen al te groeien, maar hé daar hoor je me niet over klagen hoor ;). Door al die hormonen krijg ik ook al te maken met meer afscheiding en een verandering van geur tussen mijn benen.

Dit is mijn 1e kindje op komst en je kan me niet gelukkiger maken. Ik kijk ernaar uit dat mijn buikje boller wordt en dat ik de baby kan voelen bewegen. Dat lijkt me het mooiste gevoel dat er is. ❤

I can’t wait

P.s Deze periode kan ik dus geen menstruatie bestellingen meer aannemen.

Liefs Jaccy

Geef een antwoord