Heerlijke gebruikte mondkapjes
1 0

Heerlijke gebruikte mondkapjes

Inmiddels heb je vast wel gehoord van een mondkapje die in een slipje word gedragen zodat jij hiervan kunt genieten😋.
Ik was het ⭐️⭐️⭐️allereerste meisje van Nederland⭐️⭐️⭐️ die hier mee begonnen is🙏😇.Inmiddels hebben velen mij alweer gekopieerd want ja alle leuke nieuwe ideeën komen bijna altijd bij mij vandaan😂.
En dan wil ik absoluut niet opscheppen maar het is nou eenmaal zo dat ik veel gevolgd word door anderen om zo maar op mij te lijken. Jaloezie en haat naar mij (als concurrent) is er helaas dat maak ik al jaren mee, ik vind dat een hele slechte eigenschap. Ik ben zelf helemaal niet zo, ook niet materialistisch. Ik gun het iedereen van harte om het beste te maken van zijn of haar leven❤️.

Altijd ben ik aan het nadenken om iets totaal nieuws te verzinnen wat lekker spannend is voor mij om te doen en waarvan jij geniet 😇.Ik ben sowieso al iemand die graag vooruit denkt en alles zoveel mogelijk perfect wil doen. Ja een beetje perfectionistisch misschien 😅 maar wel in een goede zin. Maar dat komt ook vooral omdat ik er heel veel plezier in heb!

De reden dat ik zoveel verschillende gedragen mondkapjes aanbied is ook omdat ik het leuk vind om je een groter aanbod te geven. Misschien draag je mijn mondkapje wel met het openbaar vervoer, dat moet dan toch wel een leuke zijn als je ermee over straat gaat 😉

Ik heb zelf niet zo vaak een mondkapje gedragen, met openbaar vervoer hoef ik gelukkig niet en ik kom eigenlijk nog steeds nergens behalve 1x in de week een boodschapje in de supermarkt. Een in een slipje gedragen mondkapje dat heb ik vaker gedaan💦😋. Vermaken doe ik mij altijd prima, ik verveel mij eigenlijk nooit! In mijn vrije tijd kijk ik ook graag veel Netflix series (helemaal verslaafd aan) en af en toe game ik (shooters).

Ben jij benieuwd hoe het is om een gedragen mondkapje in bezit te hebben? Het lijkt mij dan leuk dat je bij mij een bestelling plaatst natuurlijk. Dit heb ik ook wel verdiend als eerste meisje die dit aanbied toch 😉.
Ik heb er verschillende te koop, van gewone simpele (goedkope) tot luxere die wat duurder zijn.
Klik hier om ze te bekijken.

Heb je vragen? Voel je dan vrij om te reageren onderaan de pagina. Ik reageer altijd z.s.m. terug🥰.

Veel liefs ❤️
💋 xxx Michelle

Geef een antwoord