Even voorstellen
Like 0

Even voorstellen

Hee jij! Mijn naam is Laura en ik ben nieuw hier, het lijkt me daarom wel zo netjes om mezelf even voor te stellen 😉
Ik ben een ‘jonge’ meid van 32 jaar die van gezelligheid, spanning en plezier houdt!
Ik ben opgegroeid op een boerderij in Overijssel en heb inmiddels de stal, overall en laarzen ingeruild voor een eigen appartement, sexy outfits en hoge hakken 😉 een soort sexy boerin dus haha!
Om je een beter beeld te geven van hoe ik eruit zie zal ik mezelf kort omschrijven: ik ben volslank, heb blond haar, groene ogen, ronde volle borsten en over mijn billen mag ik ook niet klagen 😉
Ik vind het heerlijk om mij sexy aan te kleden waardoor ik al snel in the mood kom om mezelf te verwennen, hoe leuk is het dat ik dat via Slipjesmarkt met jou kan delen?!

Naast stout en sexy, ben ik soms ook gewoon een heerlijke huismus en dans ik in m’n joggingpak en slofjes de woonkamer door met de stofzuiger 😉 hoe charmant is dat…?
Maar ook in een grijs joggingpak en met een messy kapsel kan ik me sexy voelen! Naast het huishouden heb ik natuurlijk ook andere hobby’s (niet dat het huishouden nou een echte hobby is…), ik wandel graag in de natuur en vind het ook heerlijk om een goed boek te lezen (ik geef het toe, ik hou wel van een standaard roman met goede afloop). Daarnaast speel ik ook volleybal.
Tuinieren vind ik trouwens ook best leuk, al heb ik helaas geen grote tuin… dus het blijft vaak bij kijken hoe mijn mini-tomaatjes uitdrogen in een te kleine pot met teveel (of te weinig) water… Welkom in mijn leven! 😉

Ik ga nu lekker bankhangen met een kopje thee en even helemaaaal niks meer doen… gewoon omdat het kan! En omdat het regent… en hagelt…
En nouja, soms heb je geen excuus nodig om lekker te doen waar je zin in hebt toch?!

Liefs, Laura

Geef een antwoord