iDEAL

Betaal via ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos of Van Lanschot. Je houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in het rekeningoverzicht.

Bancontact

Betalen met Bancontact is heel eenvoudig en snel. Een aankoop is in een paar seconden betaald. Deze betaalmethode is beschikbaar voor Belgische klanten die aangesloten zijn bij Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Toeslag: +10%

Paysafecard

Paysafecard is een pre-paid kaart die op vele plaatsen in Nederland en België te koop is. Op de Paysafecard vind je een PIN-code van 16 cijfers. Deze code geef je op in het bestelproces. Daarna ben je klaar en wordt je bestelling direct in behandeling genomen.

Toeslag: +€4,99

Achteraf betalen met Billink

Wil je eerst je bestelling ontvangen voordat je betaald? Of heb je momenteel geen bankpas bij de hand? Dan kun je kiezen voor achteraf betalen met Billink. Billink voert voor Slipjesmarkt het volledige achteraf betaalproces uit. Lees hier de voorwaarden van Billink.

Betalen met je mobiele telefoon

Je betaalt door te bellen naar een 0900-nummer. Dit nummer wordt getoond na het kiezen voor deze betaalmethode. Je volgt de instructies aan de telefoon op en je ziet op het scherm wanneer je betaling voltooid is. De bestelling wordt hierna direct verwerkt.

Giropay

Giropay is te vergelijken met het Nederlandse iDEAL. Giropay staat bekend als de meest gebruikte betaalkaart in Duitsland. Betalen met giropay verloopt veilig en eenvoudig via je eigen bank. Een Betaling via Giropay is binnen enkele minuten verwerkt.

Sofort Banking

SOFORT Banking is de directe betaalmethode van SOFORT AG. Duitse klanten kunnen eenvoudig betalen met SOFORT Banking. De verwerking van een betaling via Sofort Banking duurt enkele dagen i.v.m. anti-fraude controle.

MyBank

Via MyBank kunnen consumenten uit diverse Europese landen via internetbankieren een betaling uitvoeren. MyBank is voor iedereen beschikbaar. Betalingen gaan rechtstreeks via je eigen vertrouwde bankomgeving.