Elke dag in het leven van een sexy dame

Dat kan nu! De door mij gedragen kleding, overdag en ’s nachts in mijn bedje, nu exclusief hier verkrijgbaar. Ik ben een vrijgezelle dame met een normaal postuur van 35 jaar met heerlijke voetjes maat 38 en altijd natte slipjes. Ik heb lange bruine haren en heerlijke ronde billen. In mijn slipjes heb ik maat m. Mijn lengte is 167 cm.

Ik ben dol op spannende avontuurtjes! Je kunt het zo gek niet bedenken, in het openbaar, waar mensen me kunnen bekijken of lekker in bad… stiekem onder de lakens…

Mijn bh maat is 75D. Ik hou van alle soorten kleding van sexy tot comfortabel. Alles wat je wenst mag je me vragen door hieronder een reactie te schrijven, van slipjes en strings tot sokjes en schoenen, sexy lingerie of een shirt waar ik in geslapen heb. Of heb je liever een jurkje of een legging? Ook dat is mogelijk. Alles is door mij gedragen, sommige 1 keer en sommige wel tientallen keren. Heb je speciale wensen? Dingen die je alleen durft te dromen? Een fantasie die je al jaren hebt? Misschien wel iets met handboeien en netkousen of met een zakdoek of… vul het zelf maar in… wie weet kan ik je wel helpen… ik wacht op jullie… Dikke kus van mij… A very special sexy diva

Geef een reactie

preloader